Resultaten voor andere zoekmachine

andere zoekmachine
Hoe verander je de standaard-zoekmachine in je browser? Computer Idee.
Alle browsers hebben een standaard-zoekmachine ingesteld. In de meeste gevallen is dat Google en voor veel mensen werkt dat prima. Maar wat nou als je liever een andere zoekmachine gebruikt zoals het privacyvriendelijke DuckDuckGo? Of misschien ben jij wel die ene persoon die liever Bing gebruikt. In dit artikel laten we je zien hoe je de standaard-zoekmachine wijzigt in Chrome Firefox én Internet Explorer. In Google Chrome werkt de url-balk als zoekmachine waardoor je naast Facebook.com ook kunt zoeken op facebook. Omdat Chrome van Google zelf is is het lastig die zoekmachine te veranderen maar het kan wel degelijk. Daarvoor ga je eerst naar je Instellingen. Ga vervolgens naar het onderdeel Zoeken.
Kleine zoekmachines als alternatief van Google en Bing.
Boogami zoekmachine ontwikkelt door de 16 jarige James Wildish die al voor lancering een partnerschap tekende met Yahoo. Collecta deze zoekmachine heeft geen algemene zoekmachine meer maar ze zijn bezig de technologie te gebruiken in andere applicaties. Crowdeye zoekmachine die zich op real-time zoekresultaten focuste zoals Twitter maar de zoekmachine offline heeft gehaald om zich te richten op andere applicaties. OneRiot zoekmachine die overgenomen is door WalmartLabs de techniek verkocht heeft aan Topsy en daarna offline is gehaald. Bij PostAds hebben we afgelopen periode bewust andere zoekmachines gebruikt dan Google. We hebben zowel de grote en kleine zoekmachines uitgeprobeerd met wisselende resultaten. Hier de top 3 van de alternatieve zoekmachines die onze voorkeur hebben naast Google.
Lijst van zoekmachines Wikipedia.
AltaVista oude zoekmachine tegenwoordig gebaseerd op Yahoo! Bing zoekmachine van Microsoft de opvolger van MSN Live Search. Delicious social bookmarking zoekmachine van Yahoo! DuckDuckGo privacygerichte metazoekmachine die informatie uit verschillende bronnen combineert. Exalead zoekmachine uit Frankrijk. Google zoekmachine uit de Verenigde Staten. Ixquick privacygerichte metazoekmachine uit Nederland. Lycos de eerste zoekmachine uit 1994. Startpage privacygerichte zoekmachine uit Nederland. Metazoek en clustering machines bewerken. Een metazoekmachine is een zoekmachine waarmee een internetgebruiker een zoekopdracht in één keer bij meerdere zoekmachines kan opgeven. De resultaten van deze verschillende zoekmachines worden gecombineerd en gepresenteerd aan de gebruiker in één overzicht. A9.com Internationale metazoekmachine van Amazon.com.
Andere zoekmachines vaak beter dan Google Pc en Internet Zoekmachines.
Het is geen meta-zoekmachine maar daar is deze site ook niet voor bedoeld. Voelspriet is een informatiecentrum met boeken tips trucs en nieuws. Op zoekgebied wel te verstaan. Softwaremaker Microsoft bindt met de nieuwe zoekmachine Bing de vernieuwde versie van Microsofts zoekmachine Live Search opnieuw de strijd aan met Google. Bing zou beter aansluiten bij de wensen van de consument. Microsoft kondigde aan de krachten op gebied van zoektechnologie te gaan bundelen met Yahoo de nummer twee in de Verenigde Staten. De twee bedrijven gaan de opbrengsten van de samenwerking delen. Een link vind je onderaan het artikel in de rubriek Gerelateerde links. 2008 2017 Bertvdw het auteursrecht van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming van de infoteur is vermenigvuldiging verboden.
Anoniem zoeken vier veilige alternatieven voor Google.
Wij hebben vier alternatieve zoekmachines uitgeprobeerd die níet worden ge-PRISMd door de overheid maar wel uitstekend hun werk doen. DuckDuckGo is een meta-zoekmachine. Oftewel het pakt de zoekdata van meer dan 50 andere zoekmachines inclusief Yahoo Wolfram Aplha Bing en zelfs Wikipedia. Daarnaast heeft DuckDuckGo ook gewoon zijn eigen zoekdata die net als Google verzamelt door web crawlers op pad te sturen om webpaginas te analyseren en indexeren. DuckDuckGo stelt geen IP-adressen en individuele zoekopdrachten op te slaan op eigen servers. Ook gebruikt de zoekmachine amper cookies. Bij opties heb je de mogelijkheid HTTPS-encryptie in te schakelen en te zorgen dat je anoniem blijft wanneer je op een zoekresultaat klikt. Meer weten over DuckDuckGo? Kijk dan onderstaande video waarin de zoekmachine zichzelf op vermakelijke wijze vinden zij introduceert.
Alternatief voor Google 4 andere zoekmachines.
De zoekmachine die mij het meest bevalt naast Google is die van Yahoo. Deze is snel geeft net wat andere resultaten dan Bing en je kan makkelijk selecteren op resultaten van afgelopen periode. Mocht je meer rendement willen halen vanuit de zoekmachines Bing Yahoo Yandex en Baidu dan is het goed om de online strategie hierop aan te passen. Wanneer je in Rusland goede posities wilt halen zijn er andere SEO technieken nodig dan de Nederlandse. Ditzelfde geldt met het online adverteren in deze zoekmachines.
Tien alternatieve zoekmachines in plaats van Google Apparata.
Deze zoekdienst met het grappige eendje is qua omvang nog vrij klein maar gebruikers zijn goed te spreken over de resultaten. Sinds de ophef over PRISM schijnt deze zoekmachine fors te groeien. Ook deze zoekmachine zet sterk in op privacy en anoniem zoeken. Grappig detail is dat het bedrijf in Nederland gevestigd is. Van deze zoekmachine had je wellicht nog nooit gehoord maar in Rusland zijn ze groter dan Google. Gelukkig kan je niet alleen Russische zoekopdrachten geven maar ook Engelse. Deze zoekmachine kijkt hoe lang mensen op een bepaalde site blijven hangen en hoe langer dat is hoe hoger sites scoren. Op zich niet eens zon vreemde gedachte.
PCLeek De beste alternatieven voor Google zoeken.
Zoekmachines bestaan er in alle maten en gewichten. Zo heb heb je zoekmachines die zich specialiseren in het zoeken naar bestanden muziek films etc. en je hebt er die andere technologieën gebruiken. In dit artikel beperken we ons tot zoekmachines die de normale zoekopdrachten zoals die van Google het dichtst benaderen. De beste alternatieven voor Google zoeken. Google zoeken alternatief 1 Bing. Weinig verrassend dat Bing in deze lijst voorkomt. De zoekmachine van Microsoft snoept voorlopig nog steeds marktaandeel af van Google en de kans dat u al eens wat opzoekingen gedaan hebt met Bing is niet denkbeeldig. Google zoeken alternatief 2 DuckDuckGo. DuckDuckGo komt u misschien minder bekend voor maar deze zoekmachine draagt uw privacy hoog in het vaandel.
9 zoekmachines om te ontsnappen aan Google Computerworld.
Schrijf u nu gratis in. 9 zoekmachines om te ontsnappen aan Google. Stap voor een keer uit Google's filter-bubble op zoek naar het andere zoeken. Overzicht van diverse alternatieve zoekmachines. Google dringt steeds verder ons leven binnen en ontsnappen lijkt haast onmogelijk. Toch bestaan er voor veel Google-producten goede alternatieven maar voor Google's core-business zoeken zijn deze lastig te vinden. 9 zoekmachines om te ontsnappen aan Google. Google dringt steeds verder ons leven binnen en ontsnappen lijkt haast onmogelijk. Toch bestaan er voor veel Google-producten goede alternatieven maar voor Google's core-business zoeken zijn deze lastig te vinden. Jeroen van Riet Paap. Eigenlijk is zoekmachineland helemaal niet opwindend.

Contacteer ons