Zoeken naar taggen betekenis

taggen betekenis
Tag in het Nederlands vertaald uit het Engels.
tag Vertaald van Engels naar Nederlands inclusief synoniemen uitleg en gerelateerde woorden.
Iemand vermelden taggen in een foto op Facebook YouTube.
Heb je de naam en dus de persoon aangegeven dan klik je onderaan op de foto Klaar met taggen. Wil je meerdere personen taggen in een foto dan herhaal je de stappen nogmaals. Denk bij het taggen even na of de persoon die je tagd het leuk zal vinden dat je dit doet. Het is ook mogelijk dat deze persoon zijn instellingen heeft aangepast en eerst een goedkeuring moet geven of hij/zij akkoord is om getagd te worden. Show more Show less. Autoplay When autoplay is enabled a suggested video will automatically play next. Hoe tag je iemand op Facebook Duration 149.
Computerwoordenboek taggen SeniorWeb.
Engelse term voor markeren. Deze term wordt gebruikt om aan te geven dat een kenmerk aan een bestand wordt toegevoegd. De betekenis van taggen hangt van de context af. In het algemeen betekent het zoiets als het toevoegen van bijkomende gegevens sleutelwoorden of informatie aan bestaande gegevens bestanden. Zo betekent taggen op Facebook bijvoorbeeld dat iemand op een foto aangeeft welke personen erop staan.
tag Vertaling Engels-Nederlands.
de label m de tag de draai m het merk het merkteken het element de sticker m het krijgertje de plakker m het plakkertje het tikkertje. code etiketteren taggen veldtag identificatie-aanhangsel aansluitlip identificatieaanhangsel lip beplakken SGML-instructie tag een melding geven identieficatieplaatje label kabelschoen. Bronnen interglot Vlietstra MWB KDE opensourcesoftware Download IATE European Union 2017 Autowoordenboek. EN tag rag and bobtail NL uitschot van de maatschappij. Staat je antwoord er niet bij of heb je een vraag waarbij het vertaalwoordenboek geen hulp kan bieden? Vraag het dan op Vertaalhulp. Download de Android App.
Wat houdt taggen in en hoe werkt dit? Helpcentrum van Facebook Facebook.
Misbruik melden Een probleem met Facebook rapporteren Een privacyschending rapporteren Gehackte en nepaccounts De account van een overleden persoon beheren Je identiteitsbewijs uploaden Auteursrecht Handelsmerk Over ons beleid. Wat houdt taggen in en hoe werkt dit? share Deel dit artikel. Als je iemand tagt maak je een link naar zijn of haar profiel. Het bericht waarin je iemand tagt kan ook worden toegevoegd aan de tijdlijn van die persoon. Zo kun je een foto taggen om aan te geven wie op de foto staat of een statusupdate plaatsen om aan te geven met wie je bent. Als je een vriend in je statusupdate tagt kan iedereen die deze update ziet ook op de naam van je vriend klikken en naar zijn/haar profiel gaan.
Tag Wikipedia.
Bekijk alle artikelen waarvan de titel begint met Tag of met Tag in de titel. Dit is een doorverwijspagina bedoeld om de verschillen in betekenis of gebruik van Tag inzichtelijk te maken. Op deze pagina staat een uitleg van de verschillende betekenissen van Tag en verwijzingen daarnaartoe. Bent u hier via een pagina in Wikipedia terechtgekomen? Pas dan de verwijzing naar deze doorverwijspagina aan zodat toekomstige bezoekers direct op de juiste pagina terechtkomen.
Taggen alles wat jij moet weten over taggen op Facebook!
Wanneer iemand jou tagt in een bericht verschijnt het bericht op jouw tijdlijn! Wie kan ik taggen en wie kan mij taggen? Iedereen op Facebook kan elkaar taggen ook personen waar je niet mee bent bevriend. Wanneer je door een persoon wordt getagd waarmee je niet mee bent bevriend ontvang je eerst een melding ter goedkeuring voordat de informatie op je tijdlijn wordt weergegeven. Waar kan ik de privacy instellingen voor taggen en tijdlijn aanpassen? Als je op je Facebook pagina bent klik je rechtsboven in de blauwe Facebook balk op het icoontje en kies je voor de optie Instellingen.

Contacteer ons