Resultaten voor corinne keijzer

corinne keijzer
Interview met Instagram expert Corinne Keijzer.
Interview met Instagram expert Corinne Keijzer. Corinne Keijzer is een social media expert consultant en adviseur en geeft onder andere sociale media trainingen. Volgens Corinne is niet elk bedrijf is geschikt voor Instagram. En als je de foto-app inzet zijn daar heldere richtlijnen voor. Alvast een tipje van de sluier Maak geen schreeuwende reclame maar fluisterende. Heb je zelf een Instagram-account? Ja en ik gebruik deze zowel privé als zakelijk. Die mix is op zich niet slecht want zo laat je mensen zien wie je bent. Er staan fotos van mijn reizen en de natuur op.
Corinne Keijzer de social media expert die u snel op weg helpt binnen Linkedin Twitter en Facebook.
Interview Shownieuws analyse Facebookpaginas van sterren Sylvie en Yolanthe. Telefoon 06 24 86 28 88. Copyright 2013 Corinne Keijzer Designed by New Flavours. Met behulp van cookies kunnen wij onze diensten leveren.
Corinne Keijzer Social Media trainer coach en adviseur bij Corinne Keijzer Marketingfacts.
Stage Marketing Internship with Scribe Software. Klik hier voor alle vacatures. Social Media trainer coach en adviseur Corinne Keijzer. Corinne heeft zich in de afgelopen jaren volledig gespecialiseerd in social media marketing met de focus op Facebook Twitter en LinkedIn. Zij houdt zich als zelfstandig ondernemer dagelijks bezig met consultancy voor diverse organisaties en heeft al vele andere zelfstandig ondernemers op weg geholpen. Ze helpt bedrijven met het opzetten en uitvoeren van hun social media strategie.
Corinne Keijzer social media marketing specialist Facebook.
Meer informatie zoals over hoe je je instellingen kunt aanpassen vind je hier cookiebeleid. Bekijk meer van Corinne Keijzer social media marketing specialist door je aan te melden bij Facebook. Stuur een bericht aan deze pagina kom meer te weten over geplande evenementen en meer. Als je geen Facebook-account hebt kun je er eentje maken om meer van deze pagina te kunnen bekijken. Bekijk meer van Corinne Keijzer social media marketing specialist door je aan te melden bij Facebook. Stuur een bericht aan deze pagina kom meer te weten over geplande evenementen en meer.

Contacteer ons