Meer resultaten voor zwolle blog

zwolle blog
Blog voorzitter Op tijd pieken! Citycentrum Zwolle.
Blog voorzitter Op tijd pieken! Het nieuwe jaar begint traditiegetrouw met een terugblik en een vooruitblik. Zo ook onze burgemeester tijdens de nieuwjaarsreceptie van de gemeente Zwolle. Trots was het sleutelwoord in zijn speech. In zijn woorden klonk zeker ook trots door over de Zwolse binnenstad de huiskamer van Zwolle. Maastricht en Groningen voorbij kijk dat maakt mij ook trots. Precies een jaar geleden schreef ik op deze plek een column met de titel Jaar van de binnenstad. Ik doelde op 2016. Ik moet bekennen dat ik daarmee te vroeg heb gepiekt.
Weblog Zwolle Facebook.
Dijkverlegging bij Westenholte Zwolle. De uiterwaarden en IJsselbrug. Weblog Zwolle heeft een link gedeeld. Kesrtens doet suggesties op in Zwolle. Zwolle Op uitnodiging van PvdA Zwolle en PvdA Zwartewaterland heeft Tweede Kamerlid John Kerstens van deze partij een werkbezoek gebracht aan lifestylewinkel geWOON! in Kampen en speciaal onderwijscentrum de Twijn in Zwolle. De bedoeling was Kerstens te laten zien welke resultaten er op beide. Weblog Zwolle heeft een link gedeeld. 2 februari om 2333. Het weer Bewolkt maar zeer zacht. Zwolle Vrijdagochtend start mogelijk met wat regen waarna het droog wordt. Het blijft bewolkt maar bij een zwakke zuidenwind erg warm voor de tijd van het jaar met een maximum temperatuur van 10 graden.
Weekvlog Biohacking handstands dagje Zwolle Mesa Verde blog.
14 November 2016 0 Comment read Leven Persoonlijk. De vlog van deze week staat weer online! Ik ging naar de Biohacking Meetup in Utrecht over Human Enhancement probeerde voor het eerst Kimera Koffee koffie met nootropics voor extra focus was veel aan het werk deed twee CrossFit workouts en ging een dagje naar Zwolle. Je ziet het allemaal voorbij komen in de vlog. Ik vind het vloggen erg leuk ik hoop jullie ook. Toch heb ik besloten om mijn vlogs iets anders in te vullen.
BLOG Bij Hartje Zwolle.
Geef ook eens een cadeautje! Door Jessica van Boven Op 24 juni 2016. Door Jessica van Boven Op 8 juni 2016. 038 455 05 40. Maandag 1100 1800 uur. Dinsdag 1000 1800 uur. Woensdag 1000 2000 uur. Donderdag 1000 2000 uur. Vrijdag 1000 2000 uur. Zaterdag 1000 2000 uur. Zondag 1100 1800 uur.
Top 10 hotspots in Zwolle van restaurants tot bars Travel Rumors.
Door Daniƫlle Dagje weg Eten Drinken Hotspots Top lijstjes 13 augustus 2015.
Tips voor een dag shoppen in Zwolle!
Zwolle is zo leuk! Heb ik een plekje in Zwolle gemist? Ben jij wel eens in Zwolle geweest? leuke blog over Zwolle! echt mijn favoriete stad. ben er in zaterdag nog wezen shoppen D. Jaa ik ken zwolle en ga er elk jaar heen voor kleren. Maar dit is echt erg ik ken al die gezellige winkels hierboven niet! Dus nog genoeg te ontdekken. Binnenkort maar een dagje Groningen doen. Ik woon al mn hele leven in Zwolle dus kende bijna alles alleen een paar van die winkeltjes niet dus daar ga ik zeker nog een keer heen!
Blog 18 Citycentrum Zwolle.
hoog op de lijst van ambities het Zwolle Fonds! Voor gezamenlijke financiering van al deze en andere ideeƫn. de leegstand in het Weeshuisgebied. Opmaat naar een overdekte foodmarket. bijdragen aan de ambitie van Zwolle om meer internationale cultuurtoeristen naar Zwolle te halen. Dit en meer het lukt alleen als we het samen doen. Citycentrum kiest nadrukkelijk voor samenwerking met de Zwolse horeca met de Zwolse culturele instellingen en met alle andere betrokken partijen om de stad en met name de binnenstad verder op de kaart te zetten. Typhoon zei tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst zeg gerust ik heb je nodig. Daar wordt je niet minder van je kunt het niet alleen. En zo is het. Het brengt mij op een ander nummer uit de top 2000.
Weblog Zwolle Het nieuwsportal voor de stad Zwolle Altijd Actueel Nieuws.
Daarnaast kan de geportretteerde worden gechanteerd De voorstelling Teun wordt georganiseerd door GGD IJsselland TEN Poducties We Can Young Travers Welzijn en Jongerencentrum ReZet. Tijdelijke afsluiting Gasthuisplein uitgesteld. maandag 6 februari 2017 1906. Zwolle De gemeente Zwolle werkt aan de herinrichting van het Gasthuisplein. Daarom is het Gasthuisplein van maandag 20 tot en met vrijdag 24 februari afgesloten voor alle verkeer. Dat is drie weken later dan de gemeente eerder aangekondigde. Omleidingen worden ter plaatse aangegeven. Aanliggende winkels en horeca blijven bereikbaar. De werkplanning is gewijzigd in verband met de vorstperiode van de afgelopen weken. Tijdens de afsluiting rijdt verkeer met de bestemming Nieuwe Markt via de Nieuwe Havenbrug. Het Gasthuisplein wordt volledig heringericht. De rijbaan trottoirs en terrassen krijgen nieuwe bestrating en het aantal fietsparkeerplaatsen wordt uitgebreid.
Blog 1 Citycentrum Zwolle.
BLOG van voorzitter Peter Pels. Om zijn ervaringen te delen is voorzitter Peter Pels voornemens om een blog bij te houden over dat wat hij in de binnenstad meemaakt. Lees hier zijn eerste blog. Het is the day after. De dag na Bevrijdingsdag. Vanochtend op weg naar het kantoor van Citycentrum was de ROVA druk in de weer de stad weer spic en span te maken. Wat een gezellige drukte in de Zwolse binnenstad gisteren. Heerlijk weer was het om het festivalterrein te bezoeken en natuurlijk de Zwolse binnenstad.
Weblog Zwolle @WeblogZwolle Twitter.
Het nieuwsportal voor de stad Zwolle Nieuws uit Zwolle snel bij u thuis! Geregistreerd in april 2009. 969 foto's en video's Foto's en video's. Weet je zeker dat je deze Tweets wilt bekijken? @WeblogZwolle wordt niet gedeblokkeerd door Tweets te bekijken. Weblog Zwolle volgt nu. Weblog Zwolle @ WeblogZwolle 3 uur 3 uur geleden. Winterreise in een ander licht http// dlvr.it/NMwr2W Zwolle Nieuws. 0 antwoorden 0 retweets 0 vind-ik-leuks.

Contacteer ons