Resultaten voor online boek schrijven

online boek schrijven
Online elektronische boeken schrijven in meerdere formaten ICT en Onderwijs BLOG.
Het idee je werkt online alleen of met meerdere auteurs aan een elektronisch boek. Omdat het online gebeurt is het boek eenvoudig ook online toegankelijk te maken. Maar het is dan naar wens ook te exporteren naar ePUB-formaat Kindle-formaat of naar een PDF zodat je hem ook kunt printen. Ideaal dus want je kunt gebruik maken van de kracht van de verschillende media. Hugh McGuire van PressBook gaf er onlangs een presentatie over. Ik moet bekennen dat het verhaal een beetje traag gaat maar de boodschap is helder de slides staan hier dat bladert sneller. Je kunt direct met PressBook aan de slag.
Home Boekschrijven.nl.
door Redactie 0 Reacties. In de online schrijfworkshop op 24 januari krijg je vijf praktische tips van Nanda Huneman over hoe je je leven om kan zetten in een leesbaar en spannend verhaal of boek. Wil jij ook over je leven schrijven maar zoek je naar een passende vorm om dat te doen? door Inez Risseeuw 4 Reacties. Een goed liefdesverhaal kun je dat nog wel schrijven? Is niet elk liefdesverhaal wel zon beetje geschreven? Elk liefdesverhaal verloopt immers volgens hetzelfde plan. De vlam slaat in de pan. En tot slot vallen ze elkaar toch. Maak kennis met Marleen Bekker!
Online schrijfcursus in 12 stappen.
Iedere stap wordt afgesloten met een aantal schrijfopdrachten. Hiermee kun je jouw nieuwe kennis over schrijven testen en daarmee de vervolgstap zetten in het schrijven van je eigen boek. Ook zij schrijven hun boek. Wanneer zet jij de eerste stap? Mijn ervaring na 2 lessen is dat de schrijfcursus je prikkelt en je uitdaagt om je eigen teksten en die van anderen vanuit andere gezichtspunten te bekijken waardoor je opeens allerlei mogelijkheden ziet om je verhaal spannender en diepgaander te maken. Door de manier waarop de schrijfcursus is opgezet wordt je creativiteit gestimuleerd en krijg je als vanzelf ideeën om personen en situaties verder uit te werken. Mijn verhaal krijgt opeens een andere wending. Ik ga snel weer verder!
Online schrijfprogramma Boekschrijven.nl.
Je kiest zelf met welk thema je begint. Hierdoor doe je kennis op die aansluit op jouw fase en hulpvraag zodat jij daarna gelijk weer verder kunt met het schrijven van je boek. Moet je nog beginnen met schrijven dan raden we je aan om bij Stap 1 te beginnen. Je kunt 12 interactieve schrijfstappen volgen met elk een eigen thema. Elke stap bestaat uit een deel theorie om te bestuderen. Deze lesstof kun je nu én in de toekomst als naslagwerk gebruiken. Onderdeel van elke schrijfstap is een audioles. In een audioles bespreken onze schrijfcoaches uitgebreid de inhoud van de les. Beluister de audioles in de auto of trein tijdens het koken of sporten. Iedere stap wordt afgesloten met een aantal schrijfopdrachten.
E-learning Online trainingen Studytube.
Kies voor Studytube dé alles-in-1-oplossing voor e-learning in bedrijven. Wij maken online trainingen leuk persoonlijk en praktijkgericht.
Maak je eigen boek Schrijven Online.
Maak je eigen boek de basis 7. Schrijven Online verzamelt de beste tips en weetjes over het uitgeven van je eigen boek. In eigen beheer via printing on demand of self publishing platforms. Dit keer de vraag hoe verzin ik een goede titel voor mijn boek? Maak je eigen boek de basis 6. Schrijven Online verzamelt de beste tips en weetjes over het uitgeven van je eigen boek. In eigen beheer via printing on demand of self publishing platforms. Dit keer de vraag hoe zet ik Facebook en Twitter in om mijn boek te promoten?
Schrijf! Academy Boekschrijven.nl.
Je hebt zelfs al wat op papier staan. Of misschien al een heleboel! Maar een boek is het nog niet. Om het af te kunnen ronden ben je op zoek naar kennis inspiratie en boosts die je verder helpen. Dan ben je bij Schrijf! Academy van boekschrijven.nl aan het juiste adres. Wij geven jou als schrijver in ontwikkeling dat duwtje in de rug om door te gaan. We bieden je concrete kennis en support van ervaren schrijfcoaches een plek om gelijkgestemden te ontmoeten online én offline en de tools om door te gaan.
Boek schrijven? Gratis online training Start met je boek! Facebook. Linkedin. Twitter. Vimeo. YouTube. Facebook. Linkedin. Twitter. Vimeo. YouTube.
VIP-programma schrijf en promoot binnen een jaar je boek met impact. Commitmentgroep Focus bij je boek! Gratis online training Start met je boek. Gratis online training Start met je boek! Ben jij ondernemer en wil je heel graag een boek schrijven over jouw expertise? Dan moet je er wel mee beginnen! En zeker die eerste stap is vaak zo lastig. Als ondernemer deel je graag je kennis. Dit is een mooie manier om je expertise te laten zien. Dat geeft je potentiële klanten of opdrachtgevers vertrouwen. Als je een boek geschreven hebt dan ziet de buitenwereld je vaak automatisch al als expert.

Contacteer ons