Zoeken naar wat betekent tags

wat betekent tags
Tag in het Nederlands vertaald uit het Engels.
to tag werkwoord tags tagged tagging. to tag just touch touch touch upon glance stir tap tick. aanstippen aanroeren even aanraken. aanstippen werkwoord stip aan stipt aan stipte aan stipten aan aangestipt. aanroeren werkwoord roer aan roert aan roerde aan roerden aan aangeroerd. even aanraken werkwoord raak even aan raakt even aan raakte even aan raakten even aan even aangeraakt. To request an alert for a specific contact when that contact's presence status changes. een melding geven werkwoord. To apply an identification marker to an item case or pallet.
Tag 25 definities Encyclo.
Fragment van een markup element. Tags omsluiten tekst en vormen daarmee samen een element. Voorbeelden van tags zijn. Tags worden soms ook wel labels genoemd. beveiliging Een tag is een magneet om objecten bijvoorbeeld kleding te beveiligen tegen diefstal. Tags zijn er in diverse soorten. Er zijn tags gevuld met inkt die de inkt loslaten wanneer een dief de tag probeert te verwijderen zodat het kledingstuk wordt geruïneerd. Het systeem Een tag zit aan het object va. metadata Een tag Nederlands label of etiket is een relevant sleutelwoord of term geassocieerd met toegewezen aan of opgenomen in een digitaal bestand zoals afbeeldingen video audio.
Tag graffiti Wikipedia.
De Israëlische overheid veroordeelt dit soort price-tag'-aanvallen. Ganggerelateerde tag in Washington D.C. Tag in Hebron 2008. Biografie van TAKI 183. Taki 183 Spawns Pen Pals New York Times 21 juli 1971 pagina 37. What is Price Tag? Behind the Israeli Extremist Movement nbcnews 31 juli 2015. Mosque Set on Fire in Northern Israel nytimes 3 oktober 2011. West Bank tensions surge in night of price tag attacks yetnetnews.com 2 oktober 2015. Palestina opgroeien tussen Israëlische kolonies en soldaten intal.be 30 juni 2014.
Wat houdt taggen in en hoe werkt dit? Helpcentrum van Facebook Facebook.
Misbruik melden Een probleem met Facebook rapporteren Een privacyschending rapporteren Gehackte en nepaccounts De account van een overleden persoon beheren Je identiteitsbewijs uploaden Auteursrecht Handelsmerk Over ons beleid. Wat houdt taggen in en hoe werkt dit? share Deel dit artikel. Als je iemand tagt maak je een link naar zijn of haar profiel. Het bericht waarin je iemand tagt kan ook worden toegevoegd aan de tijdlijn van die persoon. Zo kun je een foto taggen om aan te geven wie op de foto staat of een statusupdate plaatsen om aan te geven met wie je bent. Als je een vriend in je statusupdate tagt kan iedereen die deze update ziet ook op de naam van je vriend klikken en naar zijn/haar profiel gaan.
Wat is een TAG Erno Hannink.
Van website naar Power Platform. Wat is RSS een eenvoudige uitleg. 8 juli 2008 at 2054. Interessant artikel maar kun je mij vertellen wat precies de voordelen van de tags zijn? Heeft het een positieve invloed op de vindbaarheid in de zoekmachines? 8 juli 2008 at 2121. Ja het heeft een positieve invloed op de vindbaarheid in de zoekmachines. Door tags kan ik als bezoeker maar dus ook de zoekmachine sneller vergelijkbare artikelen vinden. Dat betekent dus dat je site makkelijker doorzoekbaar is. Dat draagt dus bij aan de vindbaarheid. 13 januari 2015 at 1207.
tag Vertaling Engels-Nederlands.
2 to follow someone closely The child always tags on to his elder brother. het etiket ophanglus znw. de label m de tag de draai m het merk het merkteken het element de sticker m het krijgertje de plakker m het plakkertje het tikkertje. code etiketteren taggen veldtag identificatie-aanhangsel aansluitlip identificatieaanhangsel lip beplakken SGML-instructie tag een melding geven identieficatieplaatje label kabelschoen.
Hashtag Wikipedia.
Deze aanduiding kan bestaan uit één of meerdere woorden al dan niet gescheiden door een underscore in plaats van een spatie bijvoorbeeld. Wikipedia is een encyclopedie. De tags wikipedia en encyclopedie zorgen ervoor dat het bericht eenvoudig gevonden kan worden. In het geval dat een gebruiker zoekt naar een hashtag krijgt hij meestal een lijst met berichten die dezelfde hashtag gebruiken. De hashtag werd het eerst gebruikt binnen het IRC netwerk De jargon sharp werd hier gebruikt om er kanalen of onderwerpen mee aan te duiden. De hashtag dook opnieuw op bij Twitter. Deze functie is niet door Twitter zelf bedacht maar door Chris Messina. 2 Zijn tweet was. how do you feel about using pound for groups.

Contacteer ons